söndag 25 september 2011

Vitskväll!

Har kommit i vits-mood! Ville dela med mig av en vits som jag tycker är rolig som jag alltid tyckt, många av er kanske redan hört den..

"Tvålmaskinen"

Det var en gång två präster som skulle duscha. När det båda hade klätt av sig alla kläderna kom de på att de inte hade några tvålar med sig. Då sa den ena prästen att han hade två tvålar på sitt rum och att han skulle hämta tvålarna. Så prästen sprang naken till sitt rum och hämtade tvålarna. När han skulle tillbaka så såg han tre nunnor komma emot honom.
Helt panikslagen så ställde han sig mot en vägg och låtsades att han var en staty. Då nunnorna kom fram till statyn så ställde de sig och betraktade den mycket noga, plötsligt gick den första nunnan fram till prästen och frågade: "Vad är det här?" samtidigt som hon drog i hans snopp. Då tappade prästen en av tvålarna, och då utbrast den första nunnan: "det är en tvålmaskin!"
Genast ville den andra nunnan pröva tvålmaskinen och drog en andra gång i prästens snopp och han tappade också den andra tvålen. Då ville också den tredje nunnan pröva maskinen, så hon gick fram till prästen och drog i hans snopp, men det hände inget. Så hon drog igen och igen, och tillslut utbrast den tredje nunnan: "Titta flytande tvål!"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar