torsdag 6 februari 2014

Samsung galaxy s4 vs. iPhone 5s

Är i mobilköpartankar här nu. Min gamla HTC sensation börjar bli seg nu och har levt sitt liv en tid. Är det trotsåldern den närmar sig kanske? Har ju faktiskt haft den i 1 år och 10 månader... För övrigt en väldigt bra telefon har det varit! Helnöjd!

Det som jag funderar på nu är om jag ska ha en Samsung galaxy s4 eller konvertera till ett helt nytt operativ system och skaffa en iphone 5s?
Samsungen slår den lilla iphonen prestandamässigt och även storleksmässigt i hästlängder om man ska köra på störst är bäst.
Men är det så att iphone och Apples enheter har bättre hållbarhet om man tänker på systemet (mjukvaran) än samsungen som har Android?

Jag är inte den som köper en ny mobil bara för att jag vill ha en ny utan jag kör slut på den jag har. Jag har sammanlagt haft 4 telefoner på 10 år! What!? Kan det verkligen stämma? Köpte min första telefon när jag var 12 och i år fyller jag 22... 10-års jubileum med halebop i år då. Lär ju inte få nåt av dem precis...

Men över till dessa två på marknaden bästa telefoner från olika varumärken. En iphone 5s 16 gb ligger på 6000 kr och samsung galaxy s4 på ca 4700 kr och även den har 16 gb internminne + att man kan ha minneskort i den.

6000 kr är mycket för mig, speciellt för en telefon. Men samtidigt så kanske den håller 1 år längre?

Dessutom har min sambo iphone 5 så kan jag skryta lite över att jag har en bättre telefon än han... Eller näää, menade att då kan man ju synka kalender o massa annat lättare kanske.

Ska klura vidare på detta.... Men tips mottages gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar